| Student Affairs Division

Mohammad Izzuddin Rosli was elected YDP UPM Student Representative Council Session 2018/2019

SERDANG, 10 Disember – Pelajar Fakulti Pertanian, Universiti Putra Malaysia (UPM), Mohamad Mohammad Izzuddin dipilih sebagai Yang Dipertua (YDP) Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) UPM Sesi 2018/2019 di Dewan Sri Pulasan, Kolej Keenam.

Majlis disaksikan oleh Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Pelajar & Alumni), Prof. Dr Mohd. Roslan Sulaiman; Ketua Bahagian Hal Ehwal Pelajar, Encik Fahmi Azar Mistar dan Pegawai Universiti yang lain.

Selain itu, Naib Yang Dipertua MPP UPM, Mohd Hafizudeen Mohd Zaidi; Setiausaha Agung MPP UPM, Iffa Nadhira Mohd Hazanol; dan Bendahari Kehormat MPP UPM, Chow Heng Yee, turut menerima watikah pelantikan masing-masing.

Majlis itu turut menyaksikan bacaan ikrar oleh 45 pelajar ahli MPP yang juga barisan kepimpinan baharu MPP UPM Sesi 2018/2019.

Sementara itu, majlis turut meraikan sumbangan ahli MPP UPM Sesi 2017/2018 yang menjadi wadah proaktif kepada pihak pentadbiran universiti dalam menjaga serta membangunkan kebajikan pelajar pada sesi pengajian tahun lalu.

Disediakan oleh: Suzana binti Mior Mohamad Dwazi

SXDcVAi~