| Bahagian Hal Ehwal Pelajar

Projek Kacamata Anjuran Bahagian Hal Ehwal Pelajar

Ringkasan Artikel

Program ‘PROJEK KACAMATA’ BHEP

Seksyen Pengurusan Kebajikan dan Tatatertib Pelajar, Bahagian Hal Ehwal Pelajar dengan kerjasama Persatuan Alumni UPM telah mengadakan program ‘PROJEK KACAMATA’ yang bertujuan memberi bantuan kepada para pelajar yang kurang berkemampuan untuk membeli kacamata baharu. Program ini telah mendapat tajaan sepenuhnya daripada Yayasan Kebajikan Suria-Foundation yang diasaskan oleh Mr. James Ho yang juga merupakan Alumni UPM Kelas 1974. Seramai 40 orang pelajar telah terpilih dimana 27 orang daripadanya telah selesai membuat tempahan cermin mata di Syarikat London Optical Center, Damansara Utama.

Penerima Projek Kaca Mata di London Optical Centre

SXDdDAj~