UTAMA | Bahagian Hal Ehwal Pelajar

Klik SINI untuk maklumat lanjut.

 

Dalam usaha untuk memastikan bahawa UPM sentiasa menjadi Pusat Pengajian dan Penyelidikan yang terunggul dan tersohor di seantero dunia seiring dengan visinya, iaitu menjadi sebuah universiti bereputasi antarabangsa, UPM sentiasa menitikberatkan kandungan program yang ditawarkan bertepatan dengan pasaran kerja semasa.

Klik SINI untuk maklumat lanjut.

 

Tanyalah pengalaman pelajar Universiti Putra Malaysia dan mereka pasti akan menceritakan tentang 'Gaya Hidup Serdang' di mana anda akan bergaul dan saling mengenali rakan-rakan baru, menelaah dan membuat kajian dalam suasana yang kondusif serta menikmati aktiviti luar atau beriadah dalam komuniti yang mesra. Persekitaran kehidupan positif di UPM pasti tidak akan membuatkan anda berasa keseorangan.

Klik SINI untuk maklumat lanjut.

 

Perkhidmatan yang disediakan di UPM merupakan unit integrasi daripada infrastruktur yang dirancang untuk mempamerkan perkhidmatan yang terdapat di UPM sekaligus menyokong dan membantu misi pendidikan universiti secara berterusan selain meningkatkan kualiti kehidupan di kampus.

artikel
Sedekah penyubur ukhuwah
Ia juga adalah bertepatan dengan firman Allah SWT: "Supaya kamu cukupkan bilangan puasa (sebulan Ramadan), supaya kamu membesarkan Allah (dengan bertakbir) kerana telah memberi petunjuk-Nya kepada kamu dan supaya kamu bersyukur." (Al-Baqarah, ayat 185)
Sedekah penyubur ukhuwah
Hayati konsep kenegaraan lebih mendalam
Hayati konsep kenegaraan lebih mendalam
Ke arah universiti 4P bantu kerangka Ekonomi Madani
Ke arah universiti 4P bantu kerangka Ekonomi Madani
Artikel-artikel lain...
berita
Malam Tunas Budaya (MTB) 2023
Malam Tunas Budaya (MTB) 2023
SERDANG, 20 Okt – Kolej Canselor (KC), UPM telah berjaya dinobatkan sebagai Johan Malam Tunas Budaya (MTB) 2023, diikuti dengan Kolej Sepuluh (K10), UPM sebagai Naib Johan dan Tempat Ketiga disandang oleh Kolej Sultan Alaeddin Suleiman Shah (KOSASS), UPM.
pengumuman
Tiada tawaran sebutharga.


MAKLUMAT LANJUT: http://etender.upm.edu.my

Tiada tawaran jawatan kosong.


MAKLUMAT LANJUT: eJOBS

aktiviti
ikuti kami
fb.png
youtube.png
insta.png
twitter.png
flickr.png
SWMBRAR:17:54